Geleceğin Eğitimine Katkı Ödülleri verilecek

0

Geleceğin Eğitimine Katkı Ödülleri verilecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce bu yıl ilk kez Geleceğin Eğitimine Katkı Ödülleri verilecek. “Eğitimde Teknoloji Kullanımında İyi Örnekler Yarışması” sonucunda verilecek Geleceğin Eğitimine Katkı Ödülleri, 17-18 Kasım tarihlerinde yapılacak olan Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde sahiplerini bulacak. Öğretmen ve öğrenci olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacak yarışmanın başvuruları 8 Ekim’de sona erecek.

Yarışmanın öğretmen kategorisi, MEB’e bağlı tüm resmi ve özel okul öğretmenleri ile Türkiye’deki tüm üniversite akademisyenlerini kapsıyor. Öğrenci kategorisi ise, yine MEB’e bağlı tüm resmi ve özel okullarda okuyan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerini kapsıyor.

EĞİTİMDE TEKNOLOJİ KULLANIMINDA İYİ ÖRNEKLER YARIŞMASI

Öğrenci, öğretmen ve akademisyenlere ait projeler ortak bir platformda buluşacak Eğitimde Teknoloji Kullanımında İyi Örnekler Yarışması’yla; yeni fikirlerin oluşturulması, birlikte üretmek, bilginin yaşama ve gelecek kuşaklara aktarılması, öğretmen, öğrenci ve akademisyenlere ait projelerin ortak bir platformda buluşturulması amaçlanıyor. Yarışmayla ayrıca, FATİH Projesi, EBA ve Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ne olan ilginin artırılması hedefleniyor.

Yarışmaya her katılımcı, 2017 yılı içerisinde hazırlanmış ve uygulanmış bir proje ile başvurulabilecek. Yarışmacılar; proje veya çalışmalarını video, görsel ve bir raporla sunacak. Yarışma hakkındaki genel ve teknik şartlar ile yarışma takvimi ile ilgili bilgiler fatihprojesietz.meb.gov.tr/gek adresinden öğrenilebilecek.

BAŞVURULAR 8 EKİM’E KADAR

Yarışmada “Seçici Kurul Özel Ödülü” ile “Halk Oylaması Ödülü”, öğretmen ve öğrenci kategorilerinde verilecek. Gönderilen projeler arasından seçici kurul tarafından başarılı bulunan 20 öğretmen ve 20 öğrencinin çalışmaları, fatihprojesietz.meb.gov.tr adresinden halk oylamasına sunulacak ve dereceye girecek çalışmalar belirlenecek.

Başvurular 8 Ekim tarihine kadar fatihprojesietz.meb.gov.tr/gek adresinde yarışma ile ilgili açılan sayfadan yapılabilecek.

Paylaş

Yorumlar kapatıldı

  • palembang4d
  • palembang4d
  • palembang4d
  • palembang4d
  • palembang4d
  • palembang4d